Dagje Golfmuseum + Golfplezier

Goed idee om uw bezoek aan het Nederlands Golfmuseum te combineren met een rondje golf op onze schitterende golfbaan. Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Gerard Jol en beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen die een tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. Recent heeft Gerard Jol zelfs de Hole 5 van de Championship Course baan op Landgoed Bleijenbeek benoemd tot de mooiste hole die hij ooit heeft ontworpen!

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek beschikt over de onderstaande banen en oefenfaciliteiten:

• 18 holes Championship Course (GVB verplicht)
• 9 holes Par 3-4 baan (baanpermissie vereist)
• 9 holes Pitch- en Puttbaan (recreatieniveau)
• Driving range
• Oefengreens, -bunkers & -holes

Boek hier uw starttijd: https://bleijenbeek.nl/reserveer-nu/

 

Dagje Golfmuseum + Wandel & Fietsplezier

Landgoed Bleijenbeek in Afferden ligt in het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen: het groene hart van Noord Limburg. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat je een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Bleijenbeek. En als officieel startpunt van het Nationaal Park helpen wij je graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Wanneer je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Bleijenbeek.

Als begin- of afsluiting is een bezoek aan het Nederlands Golfmuseum een welkome toevoeging. Zeker in combinatie met een kop koffie en Limburgse vlaai in het restaurant of op het terras  van Paviljoen Bleijenbeek !

 

Dagje Golfmuseum + Plezier voor het hele gezin

Wil je je bezoek aan het Nederlands Golfmuseum combineren met een de perfecte sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of collega’s? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor jou om van te genieten. Bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek staat sportiviteit, samenkomst en gezelligheid centraal binnen de diverse soorten sportieve uitjes die wij je kunnen bieden.

Golfuitjes op Landgoed Bleijenbeek zijn erg populair en worden ook veelvuldig geboekt. De golfuitjes die wij je kunnen bieden op Landgoed Bleijenbeek zijn leuk voor zowel de golfer als de niet-golfer. Onze sportieve uitjes worden altijd georganiseerd met oog op het niveau van jou en je gezelschap. Dus heb je geen ervaring met de golfsport? Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Bekijk de mogelijkheden van een dagje Golfmuseum + Plezier voor het hele gezin op:

www.bleijenbeek.nl/sportieve-uitjes/

Dagje Golfmuseum + Historie

Een bezoekje aan het Nederlands Golfmuseum is ook prima te combineren met wandelingen langs historische objecten.

Wat dacht u van een wandeling langs de ruines van Kasteel Bleijenbeek uit de 16e eeuw. Of langs een aantal objecten die herinneren aan de gevechten in deze omgeving tijdens Wereldoorlog II.