Als Business vriend het Nederlands Golfmuseum ondersteunen

Voor het nog jonge Nederlandse Golfmuseum, gehuisvest in paviljoen Bleijenbeek op het gelijknamige landgoed gelegen in het noordelijk deel van het Nationaal Park De Maasduinen, zijn vrienden van wezenlijk belang. Op vrienden kun je bouwen. Met vrienden kun je bouwen. Vrienden zijn de ambassadeurs van het museum en helpen mee de geschiedenis en ontwikkeling van het golf in de lage landen te ontsluiten en onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Met de steun van onze vrienden wordt het onmogelijke mogelijk en het ondenkbare wordt realiteit.

Reeds bij de opening op 22 april 2016 heeft zich spontaan een groep vrienden gevormd. De vrienden van het eerste uur zijn verzamelaars, hickory spelers, pro’s en beoefenaars van de golfsport maar ook geïnteresseerden in de golf geschiedenis en de vaderlandse cultuur. 

Zij komen uit binnen- en buitenland en aan hen heeft het museum te danken dat het er is en inmiddels een prachtige collectie heeft. Het bleek een goede basis voor verdere ontwikkeling. 

En wij, bestuur en vrijwilligers zijn enthousiast en ambitieus!  Het Nederlands Golfmuseum verdient een prominente plaats in de golfwereld.

En zeker in Nederland vanwege de interessante inzichten en opvattingen over waar en wanneer onze mooie sport is ontstaan. Een discussie die met name de Nederlanders en de Schotten aangenaam bezig houdt. Om diverse redenen is Afferden als vestigingsplaats een logische keuze. Een bezoekje aan ons museum, fysiek dan wel digitaal, zal u meer klaarheid bieden.

Wilt u samen met ons werken aan de verdere ontwikkeling van onze plannen en ons in staat stellen onze museale collectie te beheren en verder uit te breiden en de toegankelijkheid van onze collectie te vergroten? Dan verwelkomen wij u bijzonder graag als Business vriend van het Nederlands Golfmuseum.

Als Business vriend kunt u kiezen uit drie aantrekkelijke opties. U kunt toetreden tot:

  • De Orde van Den Pennebal met een donatie van € 250 per jaar;
  • De Orde van Den Loden Kolf met een donatie van € 500 per jaar;
  • De Orde van Den Hollandschen Esp met een donatie van € 1000 per jaar.

Uw gift is aftrekbaar in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Een zakelijke gift kent geen drempel. Het aftrekbare bedrag mag u vanwege de culturele ANBI status van het Nederlands Golf museum nog verhogen met 50% tot een maximale verhoging van 2.500 euro.

2. De orde van Den Pennebal

3. De orde van den Loden Kolf

4. De orde van den Hollandschen Esp

Word vriend van het Nederlands Golfmuseum.

Bel of mail ons voor meer informatie.

T 06 4142 9676
E info@golfmuseum.nl

Neem contact met mij op