Audiotour

Het zijn de verhalen achter de golfobjecten die het Nederlands Golfmuseum tot leven brengen. 

Onze gidsen kennen de verhalen achter de golfobjecten als geen ander. En menige groep is na afloop van de rondleiding onder de indruk van juist deze verhalen die de getoonde golfobjecten een extra dimensie geven. 

Om deze verhalen ook aan de bezoekers te kunnen vertellen als er geen gids aanwezig is, heeft het Nederlands Golfmuseum de audio-tour ontwikkeld.

Op basis van de vrij toegankelijke (en gratis) app izi.TRAVEL worden op uw privé-tour door het museum nu 29 verhalen verteld. Ingesproken door een gids van het Nederlands Golfmuseum en te beluisteren op uw eigen smartphone. En ook nog voorzien afbeeldingen en achtergrondinformatie.

In deze rubriek leest u wat u moet doen om gebruik te kunnen maken van deze audiotour. En om alvast voorpret te hebben voordat het golfmuseum bezocht wordt.

App downloaden

Een rondleiding door het golfmuseum wordt ondersteund door onze audio-tour.

In deze rubriek lees je wat je kunt doen om hier gebruik van te maken op je eigen smartphone. Onderstaand is de instructie uitgewerkt voor gebruik op de iPhone van Apple.  In het groene kader staat beschreven hoe je de app izi.TRAVEL op je eigen smartphone installeert.

Nu al nieuwsgierig ? Je kunt ook alvast de audiotour bekijken zonder eerst de app te downloaden. Scan daarvoor de QR-code op het plaatje aan de rechterkant van deze pagina.

 

Instructievideo

installeren

app izi.TRAVEL

Lukt het niet gelijk ?

 

Bekijk dan een van de twee  instructiefilmpjes hiernaast. We hebben getracht zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe de app izi.Travel op je smartphone geïnstalleerd kan worden. Maak je keuze voor het betreffenden operating systeem op je smartphone: Apple met IOS links, Android voor Samsung en overige smartphones aan de rechterzijde.

Instructievideo

gebruik

app izi.TRAVEL