Audiotour

Het zijn de verhalen achter de golfobjecten die het Nederlands Golfmuseum tot leven brengen. 

Onze gidsen kennen de verhalen achter de golfobjecten als geen ander. En menige groep is na afloop van de rondleiding onder de indruk van juist deze verhalen die de getoonde golfobjecten een extra dimensie geven. 

Om deze verhalen ook aan de bezoekers te kunnen vertellen als er geen gids aanwezig is, heeft het Nederlands Golfmuseum de audiotour ontwikkeld.

Op basis van de vrij toegankelijke (en gratis) app izi.TRAVEL worden op uw privé-tour door het museum nu 29 verhalen verteld. Ingesproken door een gids van het Nederlands Golfmuseum en te beluisteren op uw eigen smartphone. En ook nog voorzien van afbeeldingen en achtergrondinformatie.

In deze rubriek leest u wat u moet doen om gebruik te kunnen maken van deze audiotour. En om alvast voorpret te hebben voordat het golfmuseum door u in persoon wordt bezocht.

Nieuw: Sinds de heropening op 23 april 2022 is het ook mogelijk om de individuele QR-codes op de vitrines te scannen met de foto-optie op je smartphone. Gewoon voor de QR-code houden en je hoort het verhaal van de opbejcten in de betreffende vitrine.

App downloaden

Een rondleiding door het golfmuseum wordt ondersteund door onze audiotour.

In deze rubriek lees je wat je kunt doen om hier gebruik van te maken op je eigen smartphone. Onderstaand is de instructie uitgewerkt voor gebruik op de iPhone van Apple.  In het groene kader staat beschreven hoe je de app izi.TRAVEL op je eigen smartphone installeert.

Nu al nieuwsgierig ? Je kunt ook alvast de audiotour bekijken zonder eerst de app te downloaden. Scan daarvoor de QR-code op het plaatje aan de rechterkant van deze pagina.

 

Uitleg audiotour

 

De audiotour is opgebouwd uit een groot aantal losse golfobjecten. Deze objecten kun je achter elkaar doorlopen bij het volgen van de tour door het golfmuseum. Je kunt ze echter ook apart selecteren indien je alleen uitleg wilt over een specifiek golfobject.

Bij het aangegeven golfobject kun je:

– Foto’s bekijken over het betreffende golfobject. Indien er een bolletje onder de foto staat, zijn er meerdere foto’s aanwezig. Swipe dan naar de volgende foto.

– De tekst beluisteren op je smartphone. Klik hiervoor op de afspeel-button en de tekst wordt voorgelezen.

– Dezelfde teks, soms met meer detaillering, kun je zelf ook nalezen. Klik hiervoor verticaal op de scroll-balk aan de rechterkant.

Veel plezier met de audiotour: het zijn tenslotte de verhalen achter de golfobjecten die het Nederlands Golfmuseum zo interessant maken !!!