Op zaterdag 10 oktober 2020 vond het laatste toernooi van 2020 van de Dutch Hickory Society plaats op Golfclub Landgoed Bleijenbeek.

Ondanks het coronavirus rond Nederland en Duitsland hadden we nog verschillende internationale concurrenten. Sommigen van hen hadden we de openingsavond ervoor ontmoet tijdens een heel lekker diner.

Op zaterdagochtend hadden we een zeer vriendelijke ontvangst door het Nederlands Golfmuseum met een mooie drinkfles gesponsord door Audi.

Het begon als een mooie dag, maar na een aantal holes werden we echt nat.
Ondanks het weer zijn we doorgegaan met spelen en proberen we onze clubs zo droog mogelijk te houden. Ik heb het genoegen gehad om met prof Iain Forrester en Klaus Sasse uit Duitsland te spelen.

De eerste negen holes was ik niet erg tevreden over mijn spel, wat bewijst dat hickory spelen lastig blijft, zeker als je denkt dat je een hele mooie score zou kunnen maken. De volgende negen holes op de par 3-4 baan bleek ik iets meer controle te hebben.

Over het algemeen leek mijn score acceptabel, maar ik had geen idee welke scores de andere vrouwen in de wedstrijd wel maakten.

Terug in het clubhuis werden we opgewarmd en na wat drinken en hapjes zouden de pre-dinner uitslagen van het Toernooi bekend worden gemaakt.

De Gross winnaar Gents was Brian Gee en tot mijn grote verbazing was ik de Gross winnaar Ladies.
Ik had een klein déjà-vu aangezien brian gee in 2018 ook de winnaar was, evenals ikzelf.

Ik wil graag de zeer goede organisatie van Ferd en Maria Vrijmoed en James en Angelica Fennell bedanken.