Iedereen is bekend met de vele voorronden van de Aphrodite Be Live op de diverse golfbanen door heel Nederland, maar er zijn ook voorronden waar Choice Travel alleen de hoofdsponsor is.
Dat is al vele jaren het geval bij de Nederlandse Golfkrant Cup, maar in 2023 komt daar ook bij:

de Nederlands Golfmuseum Cup!

Choice Travel zal dit jaar de organisatie verzorgen voor beide Golfcups!

Het bijzondere van deze golfwedstrijden is dat ze beide in hetzelfde weekend worden gespeeld op de uitdagende golfbaan van Landgoed Bleijenbeek op zaterdag 15 en zondag 16 juli.

Zaterdag 15 juli

De Nederlands Golfmuseum Golfcup 2023 met gratis bezoek aan het Museum.

• Om 10.00 uur is de inschrijving met koffie en Limburgse Vlaai en gelegenheid om in te slaan op de drivingrange.
  • Om 11.00 uur is de start van de Shotgun wedstrijd over 18 holes op de prachtige en lastige golfbaan van Bleijenbeek.
  • Na afloop gaat de bittergarnituur rond terwijl u nageniet op het terras. ( consumpties zijn voor eigen rekening)
  • Vlak voor het uitgebreide BBQ Buffet is de prijsuitreiking met als hoofdprijs, de uitnodiging voor de 8-daagse golfreis en Finale op Mallorca.
  • Deelname is € 125,- per persoon ( leden van Golfclubs Bleijenbeek en Welderen € 70,- per persoon)
  • Qualifying stableford wedstrijd voor HCP 0 – 36 en met een minimum leeftijd van 18 jaar.

Zondag 16 juli

De Nederlandse Golfkrant Golfcup 2023, alweer de 11de editie

Inschrijven kan via bovenstaande links of via info@choicetravel.nl

Ook bestaat de mogelijkheid om aan beide wedstrijden mee te doen!

Het meest bijzondere golfweekend van 2023

U speelt twee dagen twee verschillende golfwedstrijden op golfbaan Bleijenbeek en verblijft in het nabij gelegen Auberge De Papenberg of Hotel Asteria.

Dit geheel verzorgde golfweekend kost € 299,-* per persoon.

Extra overnachtingen zijn ook mogelijk!

* deze prijs is per persoon in een 2-persoonskamer.

Een 2-persoonskamer Auberge de Papenberg voor je alleen kan ook voor € 320,-.

In Hotel Asteria kost de 2-persoonskamer voor je alleen € 335,-.
Exclusief de reserveringskosten van € 25,- per kamer.